Galaţiul găzduieşte, joi, 23 iunie 2016, de la ora 18:00, la Parcul de Soft, seminarul „Femeia în societate” – o lecţie inedită şi plăcută de cultură și istorie, un dialog onest şi specific despre modelarea rolului femeii de-a lungul timpului şi influenţa ei asupra evoluţiei societăţii.
Seminarul „Femeia în societate” evidenţiază faptul că femeia a ocupat dintotdeauna un rol important în societate. Dacă societatea, la 1900, spunea că femeia trebuie să fie fiică, soră, soţie şi mamă, au existat femei puternice care şi-au dorit mai mult în viaţă şi care au încălcat regulile vremii. Datorită acestor femei, astăzi putem vorbi despre femeia medic, politician, inginer, pilot etc., a declarat Zenaida Costea, organizator.
Speakerii seminarului „Femeia în societate” sunt persoane implicate activ în viaţa socială gălăţeană si nu numai:
Marcel Capriș – pasionat de istoria orașului Galați, membru fondator Asociația „Mișcarea pentru Implicare Civică” Galați.
Angela Baciu – poet, publicist, trainer, jurnalist, membru în Uniunea Scriitorilor din România, autor a 16 cărți de poezie și publicistică. „Sunt un om puternic, în tot ce fac pun pasiune, iubire, afecțiune, bucurie. Îmi plac oamenii, viața. Cred că prin iubire poți învinge totul. Întotdeauna am putut să iau viata de la capăt, cu curaj, demnitate și încredere în mine. Și, da, Poezia m-a salvat…” declară Angela Baciu. Denumirea evenimentului „Femeia în societate” – o discuţie nobilă pentru o cauză nobilă poartă marca doamnei Angela Baciu, care îmbracă totul în sensibilitate și frumos.
Marta-Iozefina Bencze – coach, speaker, blogger. „Sunt o persoană care nu a spus niciodată nu pot. Mi-am transformat visele în obiective și am investit continuu în dezvoltarea mea personală. Sunt o româncă ce a ales să trăiască în țara în care s-a născut, deși în sânge am și origini maghiare, germane și grecești, prin urmare sunt un „cocktail minunat” care îmi îmbracă personalitatea cu câteva caracteristici definitorii. Sunt: „dor” românesc; „determinare” ungurească; „pragmatism” german și „spiritualitate” grecească” declară Marta Iozefina Bencze.
Anna Cristina Burtea – doctor, membru fondator și director executiv al Fundației „Inimă de Copil” Galați.
Discuţiile vor fi moderate de Nicoleta Nistor antreprenor, speaker, trainer, singurul practician si terapeut acreditat pe Tehnici de Eliberare Emoțională din S-E țării, de către EFT & Matrix Reimprinting Academy UK; soție, mamă, prietenă, mentor, iubitoare de frumos și de oameni.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Comunitară Galaţi, împreună cu Asociaţia Mişcarea pentru Implicare Civică.
Accesul la seminar se face achitând o taxa de participare de minimum 10 lei, care va fi donată Proiectului „Generaţii – Centrul Comunităţii”.
Proiectul „Generaţii – Centrul Comunităţii” este implementat de către Fundaţia Principesa Margareta a României, în parteneriat cu Fundaţia Comunitară Galaţi, în patru centre de zi din judeţul Galaţi: „Centrul de zi pentru copii „Sf. Spiridon” (Asociaţia Multifuncţională Filantropică Sf. Spiridon Galaţi), Centrul multifuncţional de servicii sociale „Speranţa” (Asociaţia Filantropică Creștin Ortodoxă Sf. Vasile cel Mare Galaţi), Centrul de zi pentru copii ce provin din familii defavorizate (Fundaţia Bunul Samaritean Nicorești) și Centrul Comunitar „La vale” (Fundaţia Cuvântul Întrupat), unde voluntari seniori îi vor învăța pe copiii de la centre din experiențele vieții lor.

Va așteptăm cu drag!

Foto: Famost

Vestimentație&Concept:  Imperium by M

Make – up : Alina Drăgan

Hair : Jugănaru Arabela Melania

Bijuterii: Madamme Bijoux