În data de 28 mai 2016, între orele 10-19, are loc prima ediție a festivalului Bucurie În Mișcare Galați. Evenimentul este organizat de Asociația 11even Cluj-Napoca în parteneriat cu Asociația ES-SPHERE Galați și susținut de Kaufland România.

Agenda festivalului cuprinde mai multe zone de activități, derulate astfel:

Caravana de joacă (activități pentru copii între 4-10 ani)

11.00 – 13.00 – Maratonul jocurilor românești (activități pentru copii, părinți și bunici). Jocuri: Țară țară vrem ostași!, Rațele și vânătorii, Sticluța cu otravă, Mațele încurcate, 123 la perete stai, Elasticul, Baba oarbă, Țările, Lapte gros, Cal și călăreț, Cocoși, Omul negru, Pătrățica, Diri diri, etc.

Jocuri și concursuri sportive (activități pentru copii, tineri și adulți)

13.00 – 19.00 Jocuri și concursuri diverse (badminton, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, slow biking, aruncări la coș, etc).

Demonstrații

12.00- 18.00 (arte marțiale, fitness, zumba, kangoo jumps, street dance, basket, etc)

Zona de relaxare

Pe tot parcursul zilei organizatorii vor pune la dispoziția participanților paturi de picnic și hamace pentru zona de relaxare. La eveniment vor performa și tineri artiști locali care să întrețină atmosfera, într-o zi cu adevărat specială!

Bucurie În Mișcare este un spațiu integrat în mai multe orașe din România, spațiu în care participanții au la dispoziție o serie de jocuri și concursuri destinate în special familiilor și copiilor.

Printre obiectivele primordiale ale festivalului se numără: încurajarea unui număr cât mai mare de familii care să facă mișcare împreună, susținerea unor cauze legate de sport sau educație sau crearea unui model ușor de implementat ulterior în grupuri mici de participanți.

Sunt bucuroasă că Asociația 11even Cluj-Napoca aduce alături de Asociația ES-SPHERE acest proiect minunat la Galați deoarece oferă gălățenilor posibilitatea de a demonstra că știu să se joace și să se bucure de mișcare.

Cine spune prezent sâmbătă 28 mai 2016 „bucuriei în mișcare”?