În numărul aniversar 100 al Revistei Explore am câștigat un advertorial în care sunt promovată atât eu, cât și noul meu vis – antreprenoriatul.

Carl Gustav Jung spunea: „Viața începe la 40 de ani, până atunci faci doar cercetare”.

Până la 40 de ani am studiat, muncit și perseverat în diverse domenii, am experimentat, am iubit, meditat, mi-am depășit limitele, am dăruit voluntar cu generozitate cam tot ce se poate oferi, am creat, inițiat și coordonat proiecte.

În luna martie am lansat site și blogul meu personal:  martabencze.ro .

Un site de bun simț, inspirațional, plin de informații utile, păreri pertinente, exclusiv cu articole de calitate adresate în primul rând tinerilor, dar și opinii personale despre subiecte de actualitate.

Scopul principal al site-ului este de a ajuta tinerii să-şi atingă potenţialul de care dispun și prin serviciile oferite acestora să putem realiza împreună tranziția de la învățare la gândire și eventual, creație.

Site-ul prezintă și cele trei tipuri de servicii pe care le ofer, pentru că DA, de anul acesta sunt antreprenor.

– seminarii motivaționale;

– life coaching;

– consultanță ONG; consiliere juridică.

De asemenea, site-ul oferă posibilitatea descărcării în format electronic a cărții motivaționale „Personalități cu handicap care au influențat istoria”.

„Atâta timp cât soarele e pe cer, iar mintea mi-e limpede, am datoria să trăiesc fiecare secundă, să realizez ce îmi propun, să iubesc, să învăț, să ajut și, cel mai important, să fiu un OM egal cu toți ceilalți, dar unic în felul meu.” – citat din prima mea carte motivațională „Personalități cu handicap care au influențat istoria”, unde sunt prezentate 100 de personalități cu handicap din întreaga lume care, de-a lungul istoriei, au reușit să schimbe atitudinea și mentalitatea societății prin descoperirile în domeniul științific, prin realizările extraodinare în pictură, muzică, film, literatură, sport, politică etc.

Mulțumesc Revista Explore pentru apreciere și promovare .