Modelul meu de viață este mama, care m-a învățat că, în ciuda dizabilității fizice, trebuie să fiu un OM, dar nu un om special, diferit, cu nevoi speciale, cu handicap, cu probleme (așa cum probabil mă percepe lumea), ci unul EXCEPȚIONAL.“

„Atâta timp cât soarele e pe cer, iar mintea mi-e limpede, am datoria să trăiesc fiecare secundă, să realizez ce îmi propun, să iubesc, să învăț, să ajut și, cel mai important, să fiu un OM egal cu toți ceilalți, dar unic în felul meu.” – citat din prima mea carte motivațională „Personalități cu handicap care au influențat istoria”, unde sunt prezentate 100 de personalități cu handicap din întreaga lume care, de-a lungul istoriei, au reușit să schimbe atitudinea și mentalitatea societății prin descoperirile în domeniul științific, prin realizările extraodinare în pictură, muzică, film, literatură, sport, politică etc.

logo_bun_mic

Carl Gustav Jung spunea: „Viața începe la 40 de ani, până atunci faci doar cercetare”. Până la 40 de ani am studiat, muncit și perseverat în diverse domenii, am experimentat, am iubit, meditat, mi-am depășit limitele, am dăruit voluntar cu generozitate, am inițiat și coordonat proiecte.

Consider că femeia la 40 de ani are mai multă maturitate emoțională și experiență de viață fiind astfel mult mai capabilă să atingă orice obiectiv. Primul meu obiectiv pentru acest an a fost atins pe 1 martie odată cu lansarea site-ului și blogului personal: martabencze.ro.

Scopul principal al blogg-ului este de a ajuta tinerii să-şi atingă potenţialul de care dispun, iar prin serviciile oferite acestora să putem realiza împreună tranziția de la învățare la gândire și eventual, creație.

Site-ul prezintă și cele trei tipuri de servicii pe care le ofer, pentru că DA , de anul acesta sunt antreprenor.

–           seminarii motivaționale;

–           life coaching;

–           consultanță ONG; consiliere juridică.

De asemenea, site-ul oferă posibilitatea descărcării în format electronic a cărții motivaționale „Personalități cu handicap care au influențat istoria”.

Luna martie este cu siguranță luna Femeii și mi-am propus să sărbătoresc împreună cu femeiele din Galați feminitatea, naturalețea, frumusețea interioară și exterioară.

Până la 40 de ani orice femeie trebuie să treacă prin anumite etape și experiențe pentru a putea afirma că a „trăit” și nu doar a „supraviețuit” acestor ani.

În cadrul seminarului motivațional „Ea, FEMEIA!” voi împărtăși timp de două ore experiențele ce mi-au schimbat viața, modul de a gândi și de a acționa constructiv pentru a-mi atinge fiecare vis cu forțele proprii.

Sunt întrebată de multe ori cum reușesc să realizez atât de multe lucruri, de unde am puterea și care este secretul meu? Am mereu același răspuns: „Fac tot ce pot, cu tot ce am la momentul potrivit, dând 100% din mine”.

Pe 27 martie 2016, ora 16.00, la Ethos Cafe&Dolce (Casa Serfioti, Strada Domnească, nr. 52) organizez primul seminar motivațional „Ea, FEMEIA!” unde te aștept cu căldură, energie pozitivă să descoperi cum poți trece peste barierele de atitudine impuse de societate și să descoperi că fericirea este în tine, trebuie doar să o descoperi.

Invitația poate fi achiziționată la prețul de 50 lei, până la data de 25 martie 2016, exprimându-vă dorința la e-mail: contact@martabencze.ro sau la numărul de telefon 0747919166.

Sursa: Revista FAMOST 

Vă mulțumesc pentru susținere și promovare!