Datorită implicării sociale, experienței personale precum și creșterii nivelului de dezvoltare personală, am conștientizat că am un impact emoțional asupra oamenilor, impact ce-i poate ajuta să aleagă, să se schimbe, să se dezvolte, să se formeze și chiar să se reorienteze profesional.

Primăvara lui 2016 a adus lansarea primului meu seminar motivațional „Ea, FEMEIA!” ce a avut loc pe 27 martie 2016, ora 16.00, la Ethos Cafe&Dolce, într-o locație primitoare unde amprenta bunului gust este susținută de domnul Marcel Capriș.

Acest seminar motivațional este dedicat femeilor cărora eu le împărtășesc experiențele ce mi-au schimbat viața, modul de a gândi și de a acționa constructiv pentru a-mi atinge fiecare vis cu forțele proprii. În care descoperim împreună acțiuni care să ne stimuleze încrederea în noi, ne bucurăm de realizările noastre și realizăm care este rolul femeii în familie și societate.

Evenimentul a fost deschis de Maria Druță și Oana Grigore care au vorbit despre conceptul ‪IMPERIUM by M și dezvoltarea lor personală în cadrul acestui concept.

Anca Mirona Roșu a prezentat, susținută în background de un portofoliu impresionant, cum putem avea priviri seducătoare cu ajutorul genelor aplicate, care este rolul acestora, dar și de câte tipuri sunt.

Suzana Banuc Raichici de la Centrul de Calificare Profesională „As Pflege” susținută de 15 beneficiare a serviciilor pe care le oferă a prezentat cum indiferent de vîrstă sau situația financiară și/sau emoțională îți poți oferi o șansă reală de a fi independentă financiar.

Am călătorit alături de 50 de femei minunate timp de două ore vorbind despre experiențele prin care trebuie să treacă o femeie până la 40 de ani, cât de importantă este frumusețea interioară și exterioară, ce rol au modelele de viață și de ce avem nevoie uneori de motivație pentru a ne impulsiona să facem cele mai inspirate alegeri.

Mulțumesc partenerilor media pentru susținere și promovare: Revista Explore, Revista Famost și postului de televiziune RTV Galați-Brăila.

Mulțumesc tuturor colaboratorilor mei pentru profesionalism și atitudine, astfel evenimentul a reușit să îmbrace forma pe care eu am conceput-o.

Îi mulțumesc lui Răzvan Mavrodinescu pentru că este un bărbat cu un simț extraordinar de observație și a reușit să plieze conceptul IMPERIUM by M perfect cu ceea ce eu transmit, Simonei Andrei că a surprins emoția, naturalețea și frumusețea celor prezente la eveniment, Ancăi Mirona Roșu pentru că reușește de fiecare dată să îmi lumineze chipul și ochii sufletului meu, domnului Marcel Capriș pentru că m-a primit cu brațele deschise în casa dumnealui, Suzanei Banuc de la Centrul de Calificare Profesională „As Pflege” pentru că investește zilnic în dezvoltarea personală și profesională a femeilor prin serviciile pe care le oferă, Tipografiei Opanis pentru promptitudine și profesionalism.

Mulțumesc voluntarelor de la Asociația „Atelierul de Idei” pentru implicare în organizarea evenimentului.

Mulțumesc fiecărei femei prezente la eveniment pentru susținere și energia transmisă, minunatei mele mame, familiei și prietenelor mele care aleg să călătorească alături de mine frumos și demn.

2 Ea, FEMEIA! 4 Ea, FEMEIA!

După eveniment am primit foarte multe flori, feedback-uri constructive și apreciative, dar am stat mai mult să reflectez asupra acestui mesaj:

„Mi-a făcut mare plăcere să te revăd la fel de frumoasă, veselă și cu o atitudine plină de recunoștință. Ești un exemplu și …atitudinea ta e molipsitoare. Reușești să bucuri oamenii din jurul tău cu o naturalețe de invidiat. Mult succes în tot ceea ce faci!”

… și știți ce mă bucură? Că nu m-am schimbat și că am ales să îmi păstrez verticalitatea prin tot ceea ce fac.

„Femeia este fanta care se deschide în zona vizibilului pentru a lăsa extraordinarul să pătrundă în lume, pentru că înainte de a fi mamă, fiică, soră sau iubită, e femeie, desăvârșirea creației divine.” (Gabriel Liiceanu)

Galeria foto portă semnătura Simona Andrei Photographer.