Este minunat atunci când întâlnești oameni frumoși, care muncesc cu pasiune și nu renunță la visul lor, pentru că cred în el și în propriile forțe.

Începând cu acest an am alături de mine un om minunat, care mi-a fost alături la lansarea seminarului meu motivațional „Ea, FEMEIA!” și a primului program de mentorat social din Republica Moldova – Dare2Change, dar și la shooting-ul pentru apariția din Revista Famost (ediția de mai).

De la el am învățat că o femeie frumoasă, chiar dacă este bine îmbrăcată, poate trece neobservată, dacă nu are stil și atitudine. Când a pronunțat cuvântul atitudine mi-am dat seama că este omul de care am nevoie. Eu nu m-am privit niciodată ca fiind o femeie frumoasă, dar am simțit întodeauna că atitudinea mea este cea care inspiră și motivează oamenii. Așa am început „călătoria” noastră împreună deoarece nu în fiecare zi am șansa de a găsi un bărbat care să mă îmbrace cu stil și atitudine.

Despre Răzvan Mavrodinesu și conceptul Imperium by M puteți afla mai multe din interviul acordat de acesta pentru Revista Famost (ediția de ianuarie), totodată vă provoc să descărcați ediția de octombrie a aceleeași reviste pentru a descoperi un editorial de modă inedit.

Pentru că este un om frumos și realizează totul cu pasiune și bun simț, Răzvan a reușit să lanseze colecția Sand Castle Collection, pe care o veți putea achiziționa în curând de pe Imperium by M.

Ce îmi place mie cel mai mult la el?

Nu spune niciodată nu pot, mereu știe ce mi se potrivește, mă face să mă simt cea mai importantă femeie, este extrem de atent la detalii și face toate astea cu dragoste și răbdare.

Îți mulțumesc, Răzvan!