Sunt întrebată de multe ori cum reușesc să realizez atât de multe lucruri, de unde am puterea și care este secretul meu? Am mereu același răspuns: „Fac tot ce pot, cu tot ce am la momentul potrivit, dând 100% din mine”.
 
În spatele tuturor realizărilor mele se ascunde foarte multă muncă, determinare, răbdare, perseverență, lacrimi, anxietate, eșecuri, meditație, emoții și lista ar putea continua.
 
Sunt femeie și am nevoie de iubire și de apreciere, iar luna februarie mi-a adus un dar neașteptat de frumos din partea unor femei minunate.
Articolul “NU AM SPUS NICIODATĂ NU POT” din ediţia de februarie a Revistei Avantaje, un reportaj-portret despre mine, nu a făcut altceva decât să îmi reamintească cât de intens trăiesc, cât muncesc, câtă schimbare produc în viaţa celor din jurul meu, dar cel mai important, mi-a confirmat că sunt apreciată.
 
Mulțumesc Revistei Avantaje care de peste 20 de ani promovează femei obișnuite cu povești de viață remarcabile, prietenei mele Lilia Mîndru care a îmbrăcat povestea mea de viață într-o „hăinuță inspirațională„, Danielei Palade Teodorescu pentru apreciere și profesionalism, și echipei minunate de la Galați ce a făcut tot posibilul pentru ca eu să arăt și să mă simt o femeie excepțională.
 
Foto: Simona Andrei 
 
Make-up: Anca Mirona Roșu 
 
Vestimentație: Gabriel’s Fashion și implicit, Oana Cumpănici, Ștefan Gabriela Moldoveanu.
 
Articolul a adus și readus în viața mea femei care mi-au mulțumit pentru energie pozitivă și inspirație.
http://www.avantaje.ro/articol/nu-am-spus-niciodata-nu-pot