„Îți mulțumesc pentru motivație, pentru felul în care am fost făcută să mă simt! Unică, femeie, învingătoare!”

„Am trăit alături de tine fiecare poveste, cuvânt … m-am regăsit și mi-ai confirmat atâtea gânduri și temeri. Eu mă încurajam cu trei calități (frumoasă, deșteaptă, puternică), dar tu mi-ai dat curaj să mai adaug. Mă bucur și îți mulțumesc că mi-ai dat ocazia să te cunosc. Continuă să lupți și să faci ce îți place, pentru că o faci foarte, foarte bine și lumea asta mare și nebună are nevoie de oameni minunați și motivați precum tine.”

„Adevărul este că trec printr-o perioadă mai grea și nu mai am așa de multă încredere în mine. Ești un om minunat. Îmi place foarte mult energia pe care o emani și felul în care te exprimi, fără sa te temi că vei fi judecată de cei din jur. Eu încerc să îmi înfrâng teama asta, dar mai am mult de lucrat.”

„A fost o experiență frumoasă, ai reușit să creezi acel cadru emoțional care să ne încurajeze să ne deschidem. M-a atins cel mai mult momentul cu „tu ești cel mai puternic om”. Aici am eu ceva de lucrat, pentru că nu prea mă cred puternică.”

„A fost o seară relaxantă, care mi-a dat un nou motiv să mă apreciez mai mult și să mă prețuiesc pe măsura vârstei. A fost o plăcere să socializez cu tine și cu celelalte doamne, fapt ce mă îndeamnă să-ți propun o periodicitate a acestui seminar. Bănuiam că ești o persoană extraordinară, dar recunosc că nu m-am gândit că ai să-mi placi atât de mult. Te-am descoperit puțin altfel și mi-a plăcut ce am găsit în tine.”

„M-am simțit tare bine la seminar, având în vedere că e primul de genul la care particip. Seara a fost specială pentru că a fost dedicată exclusiv femeii. Ai reușit să creezi o atmosferă caldă, sensibilă în care noi FEMEILE prezente ne-am destins și am aflat multe informații valoroase.”

Am început acest articol cu o parte din feedback-urile dăruite de participantele seminarului motivațional „Ea, Femeia! Este despre TINE!” ce a avut loc sămbătă, 30 noiembrie 2019, la C.HUB.

Sunt întrebată mereu despre ce este vorba în seminarul „Ea, Femeia? Este despre TINE!” și de fiecare dată spun: „Trebuie să fii  în sală să simți!”.

Dar să vă spun câte ceva despre locația unde a avut loc seminarul. C.HUB este în primul rând, un spațiu de coworking care se adresează start-up-urilor, freelancerilor și angajaților cu profesii liberale, promovând schimbul de experiență, interactivitatea și inovarea în vederea stimulării creativității și a spiritului antreprenorial, iar în al doilea rând, este un spațiu ideal și modern în care poți organiza orice eveniment de tip corporate, privat, prezentare/lansare de produse, traininguri, etc.

„Ea, FEMEIA!” este un seminar motivațional dedicat femeilor cărora eu le împărtășesc experiențele ce mi-au schimbat viața, modul de a gândi și de a acționa constructiv pentru a-mi atinge fiecare vis cu forțele proprii

Practic, femeile pornesc împreună cu mine într-o călătorie în care le împărtășesc, fără temeri și fără măști, experiențele prin care poate să treacă o femeie, cât de importantă este frumusețea interioară și exterioară, ce rol au modelele de viață și de ce avem nevoie uneori de motivație pentru a ne impulsiona să facem cele mai inspirate alegeri.

Mulțumesc invitatelor mele: Ana Maria Toader, doctorandă în oenologie și viticultură, pasionată de vinuri și călătorii, care ne-a prezentat tehnica degustării unui vin, astfel încât oricine să poată descoperi tainele acestei băuturi și a prezentat trei vinuri bio-organice din Dobrogea. Cea de-a doua invitată, Dediu Roxana, este o tânără cu viziune care va porni un business în domeniul imprimării 3D, pasionată de antreprenoriat și noile tehnologii, ne-a vorbit despre posibilitățile pe care le oferă printarea 3D în acest moment și cum femeile pot activa în sfera noilor tehnologii. Își dorește să aducă în Galați servicii de printare 3D la cel mai înalt nivel, să producă machete prototip ce vor putea fi folosite de diverse magazine pentru display, astfel încât să diminueze risipa de materie primă sau produse de stoc.

Cristina Neagu, cea de-a treia invitată, este consultant la NN Asigurări de viață și creatoarea proiectului „Șansă la Viață” și ne-a vorbit despre cum ne putem realiza toate visurile cu ajutorul programului UNA.

UNA este prima asigurare special creată pentru femei, formată din două componente, protecție și investiție.

Mulțumesc partenerilor fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil: C.HUB, Tipografia Graphotek, Patiseria Cleo, LavenderaNNa, L’Occitane, Cutia cu Trandafiri, La Sapata, NN Asigurări de Viață.

De opt ani organizez seminarii motivaționale, pentru elevi, studenți, profesori, angajați, femei, dar vă mărturisesc că seminarul „Ea, Femeia! Este despre TINE!” este seminarul la care spun încă de la început că împreună o să râdem si o sa plângem, o sa ne emoționăm si motivăm, dar cel mai important o să redescoperim că suntem unice și o să ne asumăm unicitatea!

Sâmbătă, după terminarea seminarului am primit unul din cele mai frumoase feedback-uri, că sunt doar energie, că sunt fantastică și timp de două ore nu am spus nimic negativ, nu am avut nicio negație, că experiența de viață mi-a adus atât de multă maturitate emoțională, dar și o abordare sănătoasă asupra lucrurilor.

Mama mea mereu îmi spune că sunt „prea mult” (adică, prea darnică, prea empatică, prea pregătită, prea corectă, prea…) pentru lumea în care trăim. Ea, știe! – a crescut un fenomen fiindcă ea este o femeie puternică!

Photo credit: Viorel Bușilă