Știu că am mulți prieteni care mă apreciază și îmi respectă poziția pe care o am pentru anumite subiecte. Vreau ca în această săptămână în care noi credincioși o sărbătorim pe Sfânta Cuvioasă Parascheva să donați minim 1 EURO pentru Monica.

O cunosc pe Monica și o apreciez pentru căldura sufletească pe care o vezi în zâmbetul ei și pentru demnitatea cu care alege să își trăiască viața.

Monica nu a cerut niciodată nimic, dar prietenii ei au realizat o pagină de facebook pentru a o sprijini să treacă cu bine peste acest moment. Puteți afla aici mai multe informații despre cazul ei.

Vă provoc  să donați pentru Monica care alege demnitatea mai presus de viață.

„Acum douăzeci de ani, în urma unui accident de circulație, Monica Radu (Drăgan) rămânea imobilizată într-un scaun cu rotile, având coloana fracturată. În scurt timp, în lipsa unei îmbunătățiri vizibile a situației medicale, Monica a decis să trăiască și cu un mare curaj a devenit mama, de trei ori, crescându-ți și iubindu-și copiii în ciuda handicapului său locomotor. Acum, mamă  a trei copii minunati, Monica se află în fața unei noi incercări: situația sa medicală se agravează și își pierde treptat senzitivitatea și mobilitatea mâinilor, deci independența și viața socială. Monica Radu are un serviciu, conduce o mașină adaptată nevoilor sale, își crește copiii, scrie, este o persoană de o frumusețe și de o complexitate rare. Monica are nevoie de o noua operație la coloană, în afara țării, care costă 35 000 EUR, operație care urmează să îi fixeze coloana și să permită lichidului din măduvă spinării să circule normal.

Afecțiunea de care suferă Monica se numește siringomielie și avansează rapid. Monica are nevoie de o nouă operație la coloană care să o ajute să-și păstreze funcțiile mâinilor și să-i stabilizeze coloana.”

Puteți dona pentru Monica Radu în conturile ING Bank:

EUR:RO93INGB0000999905246161

RON:RO44INGB0000999904516633

sau PayPal accesând adresa.

Donația prin PayPal se face într-un mediu securizat, este simplă și nu implică vreun comision sau taxe suplimentare. Practic nu trebuie să mergeti la bancă pentru a dona.

Aveți nevoie doar de acces la Internet și de un card înrolat într-un sistem bancar de plăți electronice, suma donată reținându-se direct de pe cardul donatorului.

Accesând link-ul „Donate” veți naviga într-o pagină care conține un formular pentru plăți electronice cu cardul. Introduceți aici datele cardului dumneavoastră și suma donată, dar și e-mail-ul dumneavoastră, pentru confirmare. Donația se poate face de oriunde din lume și se vede aproape instant în contul Monicăi.

„Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești.” — Maica Tereza