Miercuri, 23 martie 2016 Revista Avantaje a desemnat câştigătoarele celei de-a optsprezecea ediţii a premiilor Femeia Anului, într-un cadru de poveste asigurat de Le Chateau.

Am fost prezentă la eveniment deși recunosc că găsirea unui taxi pe ploaie în București a fost o adevărată provocare. Make-up artist Oana Stan mi-a adus cu mâinile ei dedicate lumină caldă pe chip și o revedere minunată după zece ani în care am povestit în două ore despre aproape orice și am descoperit că femeia Oana este minunată și puternică. Prevăd în viitor reîntâlniri dese și o colaborare frumoasă pentru că prea „le gândim în aceiași direcție”.

O felicit pe Daniela Palade Teodorescu pentru că a fost o gazdă caldă și minunată, prietenei mele Lilia Mîndru că reușește mereu să mă lase fără cuvinte și lui  Marius Stratulat că a rezistat cu stoicism tuturor provocărilor.

Teo Trandafir mi-a amintit în timpul discursului său că o femeie indiferent de realizările sale poate rămâne modestă și recunoscătoare tuturor oamenilor care au fost și sunt în viața ei.

„În acest an, tema centrală a Galei a fost recunoașterea și premierea unor doamne care îndrăznesc să iasă din tipare, atrăgând atenția asupra comunității pe care o reprezintă și reușind să transforme obișnuitul în remarcabil.

La această ediție s-au înmânat 8 premii de excelenţă, la 8 categorii, și un premiu special pentru întreaga activitate.

Cele 8 premii de excelenţă ale acestei ediţii sunt:

Excelență în Jurnalismul Social – Melania Medeleanu

Ambasador al Artei Românești peste Hotare – regizoarea și scriitoarea Chris Simion

Responsabilitate și Implicare Socială –Diana Șucu

Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului  –  Alina Vasea (Asociaţia Dăruieşte Aripi din Constanța)

Inițiativă în Sprijinul Semenilor – Cosmina Grigore

Antreprenoriat la feminin – Cristina Chiriac

Proiecte de Advocacy şi Prevenirea Violenţei asupra Femeilor – Simona Voicescu

Pentru ca Avantaje a împlinit 20 de ani, redacția revistei a acordat un premiu special, pentru întreaga activitate, unei jurnaliste care se regaseste în valorile promovate de Avantaje: constanță, longevitate, spirit civic, compasiune și implicare în viața comunității – Teo Trandafir.” (sursa: Revista Avantaje).