✔️ Vrei să îți ajuți copilul să nu mai fie timid?

✔️ Vrei să aibă încredere în el?

✔️ Vrei să îl ajuți să își dezvolte abilitățile de comunicare și de vorbit în public?

Atunci, înscrie-l începând cu 17 septembrie 2019 la programul Kids Public Speaking.

Prin programul Kids Public Speaking îndrumăm copiii să vorbească cu încredere, să se exprime în public, să își expună deschis ideile și să comunice eficient.

Ne propunem prin programul Kids Public Speaking să ajutăm copiii să își depășească teama de a vorbi în public și să își dezvolte încrederea în propriile forțe.

Programul va fi facilitat de către Marta-Iozefina Bencze – formator, speaker motivațional cu o experiență de peste 2.500 de ore de vorbit în public.

📢 Cui se adresează?

Școlarilor cu vârste cuprinse între 8 ani și 14 ani din Galați și Brăila.

🎙️ Derulare:

Cursul este organizat în 5 module a câte 2,30 ore/modulul. Fiecare modul are loc în sesiuni de câte 90 de minute (2x 45 min) de formare, 30 de minute de exerciţii practice, energisers, teme aplicate și două pauze de 15 minute.

🕘 Program:

Luni și joi: 17:00 – 19:30.

✔️Locație:

C.HUB (Strada Siderurgistilor nr 7, bloc PS1B)

✔️ Înscriere:

Costul per participant: 450 lei

✔️ Rezervă-ți acum locul la una din sesiunile din octombrie, noiembrie, decembrie 2019 și imediat ce vom forma o grupă de minim 10 participanți te vom contacta pentru a-ți transmite detaliile logistice.

✔️ Îți stăm la dispoziție la nr. de telefon: 0747919166 sau e-mail: martaiozefina.bencze@gmail.com

Motto: Fiecare copil are un vis, fiecare copil are o voce și fiecare copil este parte din viitorul nostru. -Bencze Marta-Iozefina