Personalități cu handicap care au influențat istoria

 

Un seminar motivațional ce are ca scop prezentarea cărții cu același nume și lansează o provocare tinerilor pentru a-și schimba viața prin valorificarea potențialului individual, oferind fiecăruia o experiență unică.

Din 2012 susțin în cadrul instituțiilor de învățământ din Galați seminarul motivațional „Personalități cu handicap care au influențat istoria”. Până în prezent peste 2000 de elevi cu vârste cuprinse între 9 – 18 ani au participat la acest seminar.

Seminarul are ca scop prezentarea cărții „Personalități cu handicap care au influențat istoria” dar lansează și o provocare elevilor pentru a-și schimba viața prin valorificarea potențialului individual oferind fiecăruia o experiență unică.

„În fiecare zi investesc în dezvoltarea mea personală deoarece numai în acest mod voi reușii să fac un colț de lume mai bun și mai frumos. Știu că poate părea utopic sau un vis, dar e VISUL MEU”.

Dacă dorești cartea „Personalități cu handicap care au influențat istoria” în format electronic trimite un e-mail pe adresa: < style="color: #1E73BE">martaiozefina.bencze@gmail.com
prin care soliciți acest produs și ai să îl primești gratuit în format pdf.