SEMINARII MOTIVAŢIONALE

 

Datorită implicării sociale, experienței personale precum și creșterii nivelului de dezvoltare personală, am conștientizat că am un impact emoțional asupra oamenilor, impact ce-i poate ajuta să aleagă, să se schimbe, să se dezvolte, să se formeze și chiar să se reorienteze profesional.

În 2016 îmi propun să livrez publicului interesat și vizat următoarele seminarii motivaționale:

Îndrăznește să fii tu!

 

Oferă o perspectivă inspirațională asupra vieții și te provoacă să analizezi obiectiv: Cum poți depăși barierele impuse de societate și/sau de comunicare pentru a realiza obiectivele propuse? Cum poți să reduci procastinarea? Cum să manageriezi un conflict? Cât de importantă este unicitatea fiecăruia? Care este scuza ta pentru a nu ajunge la succes? Cum poți ajunge de la obiective la rezultat?

Ea, FEMEIA!

 

Un seminar motivațional dedicat femeilor cărora eu vreau să le împărtășesc experiențele ce mi-au schimbat viața, modul de a gândi și de a acționa constructiv pentru a-mi atinge fiecare vis cu forțele proprii. Vom descoperi împreună acțiuni care să ne stimuleze încrederea în noi, ne vom bucura de realizările noastre și vom realiza care este rolul femeii în familie și societate.

Personalități cu handicap care au influențat istoria.

 

Un seminar motivațional ce are ca scop prezentarea cărții cu același nume și lansează o provocare tinerilor pentru a-și schimba viața prin valorificarea potențialului individual, oferind fiecăruia o experiență unică.

LIFE COACHING

 

„Când schimbăm ceva în viață, facem în așa fel încât lucrurile să arate altfel decât ar fi arătat dacă n-am fi intervenit. Schimbarea personală presupune un act conștient de voință și, de obicei, înseamnă că a existat ceva destul de neplăcut care ne-a făcut să dorim să acționăm altfel. A evolua înseamnă a-ți depăși condițiile de viață, schimbând ceva în propria persoană.” – Joe Dispenza.

Mi-am dezvoltat propria abordare de coaching începând cu anul 2007, pe baza propriei experiențe de dezvoltare personală și a practicii personale.

Am o experiență bogată de lucru cu tinerii, echipe de voluntari și organizații.

Sunt apreciată pentru capacitatea de a identifica extrem de rapid natura subiectului sesiunii de coaching și capacitatea de focusare în identificarea soluțiilor.

Acest serviciu este destinat tinerilor între 14 – 25 de ani care doresc să:

 • accelereze ritmul de învățare;
 • crească performanța pe plan personal si profesional;
 • „renunțe la ceea ce este acum pentru a deveni ceea ce își dorește să devină” (European Coaching Institute);
 • crească nivelul de autocunoaștere precum și stima de sine;
 • intre într-un proces continuu de învățare și dezvoltare;
 • devină mai dedicaţi și mai motivaţi în realizarea obiectivelor;
 • îşi dezvolte abilitățile de comunicare și interpersonale;
 • comunice mai eficient opiniile/argumentele;
 • învețe să îşi gestioneze resursele (timp, energie, bani);
 • transforme conflictele în oportunități de dezvoltare personală;
 • se simtă mai încrezători, motivaţi și determinaţi.

CONSULTANŢĂ ONG

 

Prin prisma profesiei de consilier juridic, dar și a expertizei în domeniul ONG mi-am propus să ofer servicii de consultanță organizațiilor neguvernamentale.

Doresc să ofer soluții la diversele probleme de organizare și funcționare cu care se confruntă organizatiile neguvernamentale în activitatea curentă.

Serviciile de consultanță sunt destinate atât cetățenilor care doresc sprijin pentru a identifica forma de organizare sau derularea întregii proceduri de constituire, implementarea statutului și actului constitutiv, dar și organizațiilor neguvernamentale nou înființate sau care doresc consiliere juridică de specialitate.

Ofer consultanță individuală sau de grup: persoanelor din mediul neguvernamental/social implicate în procese de coordonare, implementare, diseminare, monitorizare, etc (manageri de proiect, fundraiseri, directori executivi de ONG, profesorilor implicați în proiecte sociale, personalului administrativ implicat în proiecte sociale/furnizare de servicii, reprezentanții organizațiilor neguvernamentale la nivel de adiministrație publică, membrii ONG, studenților, voluntarilor, etc) care doresc:

 • informații cu privire la implementarea și coordonarea proiectelor, strângerea de fonduri, implementarea de campanii de advocacy și lobby;
 • să dobândească capacitatea de a-și cunoaște resursele reale ca lucrător în domeniul neguvernamental;
 • să își dezvolte creativitatea;
 • să cunoască procedee profesioniste de prezentare a organizației/asociației/fundației;
 • să acumuleze un bagaj de informații, exerciții și tehnici de pregătire pentru a se perfecționa în continuare, prin practica personală;

Toate serviciile sunt oferite la cerere și vor fi personalizate în funcție de cerințele clientului, tipul serviciului, perioada de derulare, locație și numărul de beneficiari.

Trimite mesaj și prezintă nevoia ta pentru a putea primi informații cu privire la tipul serviciului solicitat și ofertă.

TU ești cel care decide să se dezvolte personal și profesional și alege un profesionist care să îi ofere servicii personalizate și o experiență inedită.

7 + 10 =