Viața este grea când ești senator PSD și faci înțelegeri oculte. Vine o vreme în care aceste „alegeri” pe care le-ai făcut îți bubuie asurzitor în ceafă. Și atunci, disperat, într-o ultimă încercare de „a face frumos în fața mai marilor partidului” te apuci și postezi lucruri scrise de un senator independent (Adrian Dohotaru) pe forumurile persoanelor cu dizabilități, doar-doar o să scapi.

Vă dați seama ce umilință pe domnul senator Ionuț Chisăliță să trebuiască să posteze materialul domnului Dohotaru (fost USR), un material foarte bine scris?

Și pentru că tupeul domnului senator este maxim iar rănile trebuiau linse, nu s-a putut abține și i-a scris „cu tupeu” domnului Dohotaru. Iată:

Ionut Chisalita shared Adrian Dohotaru‘s post.

Mă bucur că ați votat proiectul al cărui inițiator sunt! Acest proiect nu are doar rolul de a schimba denumirea din inspectori în consilieri ! Este un proiect cu mult mai multe implicatii benefice pentru persoanele cu dizabilități! Mă bucur că a avut unanimitate de voturi!

 

Frumos!

Acum, povestea din spate este alta. Domnul Chisăliță s-a aliat încă din luna mai 2017 cu domnul Butnaru pentru mazilirea mea de la Consiliu! Dreptul domniei sale, alegerea domniei sale! (iată, s-a dovedit una foarte proastă!) Asta însă nu îi dădea dreptul domnului senator Chisăliță să se poarte grobian cu mine! În primul rând ca femeie, în al doilea rând ca utilizatoare de fotoliu rulant, în al treilea rând din respect pentru funcția de senator și ce înseamnă ea pentru istoria politică a României.

Și încă ceva! Și eu și domnul senator știm că domnia sa… ca inițiator… nu a scris nici un rând din acele modificări! Și eu și domnia sa știm că dacă PSD l-ar fi închis într-un birou nici acum nu ar fi terminat de scris acele modificări și în niciun caz ele nu ar fi arătat așa. Eu am respect însă pentru oamenii corecți și buni din PSD (chiar dacă acest partid s-a purtat execrabil cu mine și asta nu sunt dispusă să uit) care au sprijinit cu adevărat modificarea legii 8/2016. Până la urmă este vorba de instituții ale statului care trebuie să funcționeze. Că ele au fost arestate vremelnic de politruci PSD cu concursul unor senatori ca Ionuț Chisăliță, este o altă poveste!

Mă opresc aici. Doar i-am făcut un semn cu ochiul domnului senator PSD Ionuț Chisăliță, să știe că știu și mai ales că nu uit.